Tietoa Meistä

Tietoa meistä

VHT-palvelut toimii putoamissuojamiin ja putoamissuojain järjestelmiin erikoistuneena asiantuntija yrityksenä jo neljän vuosikymmenen kokemuksella.

VHT-Palvelut Oy on yritys joka ei tarkasta tuotteita ilman tuotteen valmistajan vaatimaa koulutusta. Täten VHT-Palvelut onkin vuosien varrella joutunut käymään lähes kaikkien Suomessa esiintyvien putoamissuojaintuotteiden valmistajien koulutuksessa, palvellakseen asiakasta kokonaisvaltaisesti ja ammattitaitoisesti.

Missio

Lorem ipsum dolor sit amet conse adipisci elit sed do eiusmod tempor

Visio

Lorem ipsum dolor sit amet conse adipisci elit sed do eiusmod tempor

Miksi valita meidät?

Valmistajien sertifioima tarkastuspalvelu*

Suurin osa putoamissuojainjärjestelmä valmistajista vaatii että järjestelmät ovat tarkastettu ja asennettu sertifioidun tahon toimesta, jotta tuotetakuu säilyy. Valmistajien sertifioima tarkastaja pystyy myös tarvittaessa korjata järjestelmän jos siihen on pudottu tai se on muuten vioittunut.

Kartoitus

Suuremmissa tehtaissa tai työympäristöissä on vuosien varrella kertynyt paljon eri valmistajien putoamissuojainjärjestelmiä ja henkilökohtaisia putoamissuojaintuotteita. Kartoituksella käydään läpi kaikki putoamissuojain tuotteet ja tehdään niistä tilaajalle selkeä kirjanpito.

Toteutus/Määräaikaistarkastus, huolto, korjaus ja asennus

VHT-Palvelut on käynyt lähes kaikkien Suomessa esiintyvien putoamissuojainvalmistajien tarkastus- ja asennuskursseilla. Täten VHT-Palvelulla on suora yhteys valmistajien varaosiin, ajan tasalla oleviin ohjeisiin ja erikoistyökaluihin, joita tarkastus- tai asennustyötä tehdessä tarvitsee.

Määräaikaistarkastus- tai ylläpitosopimus

Tehdään asia yksinkertaiseksi tilaajalle. Ylläpitosopimus kattaa putoamissuojain järjestelmien sekä henkilökohtaisten putoamissuojain tuotteiden määräaikaistarkastukset, kuin mahdolliset korjaukset ja huollot. Näin pystymme tarjoamaan tilaajalle kokonaisvaltaisen putoamsissuojainten ylläpidon. Sopimus esimerkiksi viideksi vuodeksi takaa tilaajalle hyvät yöunet*. VHT-Palvelut ottaa yhteyttä sopivin ajoin ennen tulevia määräaikaistarkastuksia. Tarkastaa tuotteet, korjaa mahdolliset viat ja tekee lain edellyttymät dokumentit vuositarkastuksesta.

Tilaajavastuu

Lorem ipsum dolor sit amet conse adipisci elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Overview

Toimimme koko Suomessa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua
0 +
Vuoden kokemus
0 +
Toteutettua hanketta
0 +
Tyytyväistä asiakasta
0
Lupien omaavaa tarkastajaa, korjaajaa ja huoltajaa

Ilmainen konsultaatio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo dolore magna
Tiimi

Asiantuntijamme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Janne Järvelä

Toimitusjohtaja, Yrittäjä

Erkki Esimerkki

Tekijä

Jonne Jokumies

Engineer